01 mars 2012

Hej huset!

Idag, den 1:e mars, blev vi husägare. Klockan tio idag var vi på banken och kråkade. Både en & flera gånger. Sen fick vi nycklarna & åkte ut till huset.

Det var liksom ännu finare nu när vi fick se det tomt. Varenda vägg i hela huset ska målas. Och det är strukturtapeter och border till förbannelse, men jag tror det kommer bli så bra när det är färdigt. Om det någonsin blir färdigt.

Det första vi ska göra är att fixa väggarna i sovrummet på bottenplanet. Där ska vi bo alla tre till en början, längre fram blir det troligtvis lekrum/gästrum. Vi ska också piffa till köket, luckorna ska målas och kakel och bänkskiva ska bytas. Planen är att göra om köket helt, men det ligger ett par år fram i tiden. Men vi känner att vi nog inte vill leva med furuluckor, terrakottafärgat kakel och en bänkskiva i bokfanér ;)

6 kommentarer:

Malin sa...

Åh vad härligt med hus, grattis får man lov att säga!! Vart ligger huset? Är det i Finspång?

Lisa sa...

WOHO! Värsta största grattiset till er! Att bli husägare är en stor grej alltså. Jag hoppas du bjussar på lite fler bilder sen, hihi.

äm sa...

Va?! Köket är ju det snyggaste ju! Längtar tills vi får komma ut & sova över! Hihi. Nä just det, har alltid taxi!

Anonym sa...

Äh vadå! Vänta några år så är border inneinne igen :) Fantastiskt fin fiskbensparkett har ni iallafall! Det ska bli så kul att se. Krrrram från Syster stor

Tinalinatiny sa...

Malin: Tack! Huset ligger i Borggård, så nu är vi snart riktiga lantisar.

Lisa: Tackar, ja det känns himla stort faktiskt. Fler bilder kommer givetvis :)

Äms: Chaffis eller inte, ni får sova kvar ändå!

Syster: Det har du helt rätt i, haha! Parketten är himla fin ja. Ja, du måste komma ner och kika snart.

Malin sa...

Åååh ja blir så avis.. Vill oxå köpa hus. Glad för er skull. Så himla roligt att få göra i ordning precis som man vill ha :)