13 december 2011

Nej, nu ni..

Nu kan jag inte hålla mig längre. Den förste april 2012 flyttar vi. Vi har nämligen köpt hus i dagarna. Ett stort, gult putsat hus som vi ska göra till vårt eget. Det har hela nio rum (sex sovrum), så vi lär inte växa ur det i första taget. Det känns helt fantastiskt roligt, och jag tror vi kommer trivas utomordentligt bra.

9 kommentarer:

äm sa...

Kommer bli såå braaa!

Millan sa...

Åh nej vad himla roligt! :D !

Lisa sa...

Men herreguvd, äre ett palats ni köpt eller? Ehheh, tror vi skulle få plats med två hus somvårt, i ert nya. Minst. Men det låter ju sjuhkt nice, och skafferi! Snudd på avis. Stort grattis! =)

Emma Andersson sa...

nej men oj =)... Grattis... vart har ni hittat det fina huset? =)

Z sa...

Oj, sex sovrum? Haha, värsta slottet! Grattis! :)

Fifi sa...

Åh, vad roligt! Och vilket stort hus sedan!

Malin sa...

Grattis. Va roligt:) nu blir ja ännu mer sugen på hus. Men de får vänta lite till. Spännande för er :) nu får nu plats för stooor familj:)

Jonathan sa...

när jag var liten växte jag upp i de där kvarteren, det var väldigt fint. Det är ett bra ställe att vara liten på!! men akta dig för kurvan på vägen utanför, den är lömsk, jag har kört omkull där flera gånger med cykeln, en gång skrapade jag upp hela ansiktet.(!!) Och så sparkade jag och mina vänner boll mot ert blivande garage så han som bodde i erat hus då blev jätte arg och kom och skrek på oss och på bara gångavstånd så brukade jag och pappa meta abborrar, ta med lykke när hon blivit lite äldre, det finns en bra "klippa" om du går ner till höger om bron. jo, om lykke sen så småningom vill ha bra tips på fina ställen hon kan leka på och roliga saker hon kan göra så är det bara att höra av sig så kommer jag och visar. :)
Jag tror ni kommer få det bra där!

Brutalteddy sa...

Näe Tina!!! Det var ju det huset jag ville ha!! Jag var dagbarn i det huset när jag var liten! Om ni ska försöka sälja det någon gång så vill jag ha det! ;)