28 juli 2011

Renovering.

Nu är vi igång & renoverar igen. Den här gången är det golv (& väggarna följer liksom med lite på köpet) som ska fixas. Joakim håller på & river upp våra golv för att ta fram & slipa dom gamla trägolven som finns under. Köket är i stort sett klart, bara toktid kvar & det blir fantastiskt fint måste jag säga.

Det känns mindre kaotiskt den här gången eftersom att vi sedan i söndags bor hemma hos mamma & pappa i Skäftesfall. Katterna har vi tagit med oss. Vi har kvartat in i gästrummet över deras garage. Där finns egen toalett, dusch & till & med kök, så det är inte alls så dumt. Vi har blivit lantisar med andra ord, haha.

Idag har jag varit & kikat på tapeter & färg till väggarna. Det gäller att passa på när man har ledigt för annars jobbar jag hela sex dagar den här veckan. Finns otroligt mycket fint att sätta på väggarna vill jag lova. Vi kommer att måla alla väggar vita, bortsett från en grön vägg i sovrummet samt en fondtapet i köket. Tror det kommer bli bra, kommer väl inte vilja flytta från lägenheten sen när vi växer ur den är det värsta ;)

2 kommentarer:

äm. sa...

Nöjd var väl bara förnamnet? Mm, bäst att inte säga nåt till Eddie ;)

Kul med släktträff! Det är bara att du hör av dig när du är ledig så gör vi tid för.. Er :D

Anonym sa...

Hejsan,
vad roligt att ni ska göra om hemma. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendel