24 juli 2011

Liten & magen v.30+0 (bild från v.29+5).

Liten & magen växer, & tur är väl det. Idag går vi in i vecka 30, 30+0 idag & vi har 76 dagar kvar. Bilden är tagen i fredags, alltså vecka 29+5. Har de senaste dagarna haft lite problem med mitt högra ben. Jag liksom tappar känseln i det, & jag har känt en del stickningar & domningar i det.

Igår gjorde jag misstaget att googla mina symptom.. Gör aldrig det! Läste en massa läskigheter om blodproppar som kan vandra upp i lungan & ta död på en, så jag ringde i panik till sjukvårdsupplysningen (vid två olika tillfällen, haha!). Men det var tydligen väldigt vanligt under den senare halvan av graviditeten. Liten ligger troligtvis & trycker på någon nerv som går ner i högerbenet. Jag fick rådet att försöka ligga så mycket som möjligt på min vänstra sida för att få Liten att flytta sig lite åt vänster & på så sätt lätta lite på trycket över nerven. I natt har jag sovit på vänstersidan hela natten (sover väldigt mycket på just högersidan annars), & det är faktiskt lite bättre. Jag har fortfarande lite nedsatt känsel i låret, men inte alls så som jag kände det igår.

Om det är en blodpropp man fått i benet får man oftast väldigt ont, & svullnar. & jag har varken ont eller är svullen.

Imorgon är det lägligt nog dags för ett besök hos Mvc. Hoppas magen växer som den ska & hjärtat slår lika fina som förra gången.

3 kommentarer:

Eve sa...

Sådär kände jag med under en period. :S Hoppas det går över snart!

Åsa sa...

Ååå finaste maggen! :) Ta hand om er tjockis ;) Kram!

Fifi sa...

Fina magen!
Google borde nästan spärras för preggosar...