06 juli 2010

Jag är vid liv.

Om ni undrar vill säga :) Bloggen har helt klart hamnat lägre på priolistan nu i sommartider. Men det här har jag väl redan tjatat sönder.. Så, nog om det.

Vad händer då? Jo, vi pular fortfarande med badrummet. Men nu börjar det verkligen att arta sig, & en dusch ska nog kunna vara på plats i helgen hoppas vi. Det blir himla fint måste jag säga (kommer strax upp lite bilder). Annars är det mycket jobb & när jag är ledig försöker jag passa på att njuta lite av sommarvärmen. & vilken jävla sommarvärme då! Helt galet varmt. I helgen när det var som varmast här befann jag mig på jobbet. Men det gjorde inte så mycket, där är det trots allt svalt. Men jag ska inte klaga på värmen, hoppas mest bara att den hänger i till vecka 29. Då har Joakim & jag lite semester. Vi har bokat in en tur till Varberg, Getterön för att vara exakt. Kan nog bli riktigt bra hoppas vi. Efter mycket om & men fick vi tag i boende på ett litet mysigt pensionat där på ön.

Idag har jag varit ledig. Spenderat dagen på Tegelbruket & så blev det en liten tripp till stan. Imorgon är det också ledigt, då blir det bad om vädret blir så fint som dom har lovat att det ska bli..

Inga kommentarer: