08 juli 2010

12.00-20.30.

Det finns lite tid över till bloggen om kvällarna, men det finns liksom ingenting att skriva om. Det blir inte så mycket gjort nu när jag jobbar 12-20.30. Det blir tredje dagen med det passet imorgon. Jag är inte direkt den morgonpigga typen som går upp tidigt på morgonen för att få saker gjorda. Nej, sova på morgonen är bland det bästa som finns. En jäkla tur för mig att jag har hittat ett jobb där jag börjar 9.30 som tidigast, haha.

Helgen blir trots allt inte bara jobb. Imorgon kväll ska vi till Tegelbruket & fira min kära far som fyller år snart (vilket påminner mig om att jag har paket som jag måste slå in också..), sen blir det jobb på lördag igen, men bara till 16. På kvällen bär det av till Svärtinge, då vi är bjuda hem till Joakims syster med familj. & det bästa av allt är nästan att jag lyckats fått ledigt på söndag, hurray!

Badrummet går framåt, men nu tänker jag inte visa några fler bilder förrän det är helt klart, då kommer före & efterbilder. Måste planera in en tur till Ikea också, köpa lite nya handdukar, hyllor till duschen, osv.

& en tur till Djurmagasinet för att inhandla en ny kattlåda, klart att katterna också måste få det nytt & fint! :)

Inga kommentarer: