01 september 2009

Inredningsshopping & kyrkoval.

Jag är mest hemma om dagarna. Den där lilla Eddie kan man sitta & titta på i timmar. & leka med också för den delen. Relationen till Trilla & Harry börjar sakta men säkert bli bättre. Dom är otroligt nyfikna på varandra, men vågar inte riktigt, haha.

Imorgon ska jag till IKEA med Mamma, bra skit! Jag ska inte ha något speciellt, men man kommer alltid hem med en hel del ändå tycker jag. Ska iaf kika efter en vägghängning till lilla tv:n. & så ska jag kika efter muggar. Muggar behöver vi verkligen. Eller ja, Jocke tycker säkert inte att vi behöver några, men vad vet han om den saken?

Idag fick jag förresten mitt röstkort till kyrkovalet 2009. Jag tackar Svenska kyrkan för påminnelsen.. Att jag ska gå ur kyrkan. Tack.

4 kommentarer:

Miss Muffin sa...

Det är nånting med muggar som är farligt. Jag behöver också nya hela tiden. Bland annat skulle jag behöva de där Stig Lindberg-designade som coop säljer nu. Och en hel uppsättning "Smide" från Gefle uppsala ekeby. Olika koppar för olika tillfällen liksom. Viktigt att ha!

TinaLinaTiny sa...

Ja, det är otroligt viktigt. Jag kikade i vår Coop-butik efter dom där som Stig Lindberg designat, men dom fanns inte. Vad ledsen jag blev. Funderar på om jag ska ta mig till storstan & kika efter dom :)

Åsa sa...

Instämmer. Med att gå ur kyrkan alltså.

Hoppas jag hinner träffa Eddie innan han blivit allt för stor, han ser ju sååå jäkla söt ut!

TinaLinaTiny sa...

Åsa; Ja, du får komma ner snart igen :) Han är faktiskt helt bedårande!