18 december 2008

Landat på soffan..

Torsdag. Joakim väckte mig idag, på telefon. "Martin kommer nog snart, bara så du vet det", jag tror aldrig jag vaknade riktigt. Strax efter att jag lagt på ringde dörrklockan. Så det var bara att gå upp & släppa in Martin, haha. Joakim kom också hem. Blev en morgonfika helt enkelt.

Idag var jag ute i julstressen för absolut sista gången. Det är inget roligt alls faktiskt.. Nu sitter jag i soffan med tofflor & myskläder & har huvudvärk. Men det börjar bli lite bättre. Joakim är i Barketorp men skulle komma hem snart, då blir det hämtmat vill jag lova.

Min nyårsklänning/juldagen-klänning damp ner på Posten idag också. Den satt som gjutet! Vilket var väldigt skönt, slipper jag tänka mer på det liksom.

I helgen ska jag försöka bara mysa & ta det lugnt. Bara va. Så himla skönt. Klä granen med familjen på Tegelbruket kanske? Överkonsumera glöggen & bli himla snäll av en massa pepparkakor. Fast imorgon blir det lite festligheter i Barketorp, vi firar att Martin äntligen är hemma igen :)

3 kommentarer:

sesi sa...

HAHAHA. jag veeeet.
den bilden är för jävla roligt =)

perias sa...

tack tina :) och nu får du ta och krya på dig någon jäkla gång... du är alltid sjuk eller har ont i huvet. kan du inte följa med och simma någon dag?!

TinaLinaTiny sa...

Ja, men nu är jag på bättringsvägen. Så, nästa gång det vankas bad hänger jag på :)