29 oktober 2008

Rosa nyanser & en utklädnad.

Jag behöver inte gå upp tidigt imorgon. Med andra ord kan jag sitta uppe en stund till :)

I helgen bär det av på Halloween-fest hos Tes & Erik. Jag har funderat lite över vad jag ska klä ut mig till & har nog bestämt mig. Vad det blir säger jag inte (vill ju inte att någon ska stjäla min idé, haha), det får ni helt enkelt se sen. Hur som helst är det ju en del saker som måste inhandlas till detta.. Får fixa det imorgon tror jag. Nu lät det förresten som att jag hade en skitbra idé, & det har jag verkligen inte ;)

Imorgon ska jag & Jocke köpa färg också. Ska ju ha en rosa nyans i garderoben, men jag vet inte vilken rosa jag vill ha. Ljusrosa är ju kanske smartast, för då blir det ganska ljust. Men cerise är ju finare måste jag säga.. Jag vill verkligen inte ha någon "gris-rosa". Mamma & jag sätter igång med måleriet redan den 4:e, så det blir klart & hinner torka till helgen då vi ska flytta in, brabra!

Fixat & trixat lite med den där förbannande headern. Nu orkar jag inte mer så den får se ut sådär. Usch, jag skulle verkligen behöva gå en kurs i Photoshop. Sist jag pillade med det var i ettan på gymnasiet, 5(!) år sen med andra ord. Herregud, vad fort tiden går.. & på tal om det..

Godnatt!

Inga kommentarer: