12 mars 2008

Tänkvärda synpunkter & påskpynt.

Min teori att det skulle vara bättre att bo högt upp i ett hus fick inget vidare bemötande ;) Kära vänner som kom med riktigt bra synpunkter som jag såklart inte hade funderat över. 1. Hur bra som helst att man bara kan skutta ut om det börjar brinna någonstans i huset. 2. Man slipper släpa all öl i en massa trappor. Jag har tänkt om, haha. Kul förresten att du, Anders, läser min blogg, hela vägen ifrån Barcelona :)

Amanda har varit här. Vi fikade med bullar & saft. Vi har även fått en påsk-kyckling som hon gjort till oss på dagis idag, blev en del teckningar också (tror till & med vi fick någon teckning som en kompis till henne hade gjort, hihi). Linda kom för ett tag sen & hämtade henne & hon ville inte åka hem. "Ni är ju hennes största idoler" - det är otroligt kul att höra, nu när Lisa blivit stor & inte ser på en som en idol längre känns det bra att någon annan gör det ;P

(Morbror Joakim & Amanda.)

Samhällen är fixad & skickad. Sköönt. Nu är det bara en uppgift till naturen på fredag som ska fixas, & en massa helgplugg.. Historiaprov på tisdag & jag vill inte.. Har hur mycket (då menar jag verkligen galet mycket!) anteckningar som helst att läsa på, plus det i boken. Kuuul. Inte. Nej, som vanligt blir det soppa. Thai-soppa. Enkelt & gott. Eller så är det mest för att vi inte kan komma på vad vi ska äta om dagarna. Som sagt, recept tack!

2 kommentarer:

perias sa...

vad händer 4/4 på swea då? :)
om du vet hur man gör får du gärna lära mig hur man svarar på kommentarer.. hehe..
ha det bra

lisafisa. sa...

du är visst min idol jue, haha! fast kanske inte på samma sätt som när jag var liten. ;)