20 mars 2008

Packat & klart.

Nu är det mesta inför resan imorgon fixat. Vi har packat det mesta & kört bort det till Pappa på Tegelbruket (så han kan packa bilen). Joakim är hemma i Barketorp & vallar sin bräda, jag undrar hur lång tid det kan ta? Han har varit borta ett tag. Min lista var förövrigt hur bra som helst, nu vet jag ju säkert att jag inte glömt något. Hur bra är inte det? :) Jag lovar att Joakim har glömt en massa saker, bara för att han dissa min fina lista, haha.
Åh, jag hoppas verkligen att vi kommer få internet att fungera där uppe i fjällen. Att vi inte har någon tv gör mig inget alls, men datorn & internet vill jag gärna ha tillgång till. Förstå hur mycket man har att ta igen i bloggväg efter en hel vecka?! Det går ju inte ;) Ni kommer väl hur som helst märka ganska snart om vi får igång det eller inte. Hoppas, hoppas. Men imorgon ska vi bara spendera tid i bilen, tar ju faktiskt hela tolv timmar (stopp inräknade) att ta sig upp till Hovden. Jag kan även slå vad om att Pappa kommer kläcka; "Nu är det gula streck på vägen, titta!", det har han gjort sen vi var små.. Ibland har min Pappa lite svårt att hänga med, förstå att vi faktiskt blir äldre ;) Men han är världens bästa Pappa iaf.
Insider på tv3 just nu. Handlar om riksdagsledarmöter som inte sjukanmäler sig, trots att de måste göra det.. Måste säga att jag tycker det är ganska ruttet. Är det några som ska göra rätt är det väl ändå dom? Visst, alla är vi människor, men dom ska ju trots allt föregå med ett bra exempel.

Nu ska jag slå mig ner i soffan med en RedBull. Åh, skönt!

Inga kommentarer: