12 mars 2008

Barnvakt & våning 1.

Onsdag. Och nej Hannes, jag gjorde inte samhällen igår. För visst är det väl dumt att göra den en dag innan man är tvungen att göra den? Haha. Idag ska den hur som helst göras. Snart också för den delen. Framåt kvällen blir det nämligen svårare, då vi ska vara barnvakt åt Amanda en stund. Joakim (& kanske jag beroende på hur långt jag kommit med pluggandet) ska hämta henne från dagis & sen kommer Linda & hämtar henne lite senare.

(Amanda.)

Kom på idag att en vårstädning på balkongen skulle sitta fint. Det är ju nästan så att man kan sitta där snart. Måste inhandla en ny vaxduk till bordet bara. Inte för att det är alltför mysigt att sitta där. Den är inte särskilt avskild & så känns det nästan som att sitta direkt på marken. När vi flyttar någongång i framtiden blir det inte en lya på första våningen, hoppas jag. Det är inte konstigt att det oftast kostar lite mer på andra & tredje våningen, jag skulle lätta betala några kronor extra för det.

Lite lunch innan pluggandet kanske? Nudlar.

3 kommentarer:

JumJum sa...

hehe, jag ska börja med den snart...pust
jag och matilda har iaf kommit fram till att vi vill bo på första eller andra(om man kan hoppa) med tanke på brandrisken, hehe.

är amanda jockes systerdotter?
.

Anders B sa...

I agree to disagree.underskatta inte forsta vaningen. det ar sjukt jobbigt o springa upp o ner 3-5 vaningar bara for man glomt nagot..
o tungt ocksa nar man ska fa hem all ol! ;)

JumJum sa...

hehe, det är sant med, tina tänk bara vad jobbigt du tyckte det var att gå upp till oss..